Fijnmetaalbewerking.

Firma Gemms beschikt over een eigen instrumentmakerij en gereedschapmakerij. Hier is veel mogelijk op het gebied van instrumentmaken, gereedschappen maken en het vervaardigen van enkelstuks onderdelen en kleine series. Hier bewerken we de meeste metalen en kunststoffen, maar ook hout. Draaien, frezen, boren, kotteren, slijpen zijn enkele van de bewerkingen die Gemms in huis heeft en waarbij nauwkeurigheden van een 0,01 mm eerder regelmaat dan uitzondering zijn. En als wij het niet zelf kunnen bewerken, besteden we dat onder ons beheer uit aan een gespecialiseerde instrumentmakerij. Gemms zorgt dan voor de kwaliteitsbewaking.

Ook het monteren van onderdelen tot een gereed product behoort bij Gemms tot de mogelijkheden. Evenals het repareren van producten waarvan een uniek onderdeel is stuk gegaan. Daarvoor maakt Gemms dan het bewuste onderdeel na.

Onze hoge mate van vakmanschap en vele jaren ervaring op deze gebieden zorgen voor een succesvolle productie van uw onderdeel, instrument of gereedschap.

Enkele voorbeelden: